ateneucooperatiu@gedi.org
General

Ja pots consultar els vídeos accessibles dels tallers cooperatius!

Enguany des de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius (XAC) hem dedicat una part del nostre pla de treball a pensar com podíem fer accessibles algunes de les formacions que oferim, com per exemple els...
DESTAQUEM

Enguany des de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius (XAC) hem dedicat una part del nostre pla de treball a pensar com podíem fer accessibles algunes de les formacions que oferim, com per exemple els tallers cooperatius, ja que pensem que són una eina bàsica i essencial per entendre el funcionament de les cooperatives així com les passes a seguir a l’hora de constituir una cooperativa.

Els tallers cooperatius són mensuals i estan orientats a introduir a les persones que es tan pensant en crear una cooperativa, en els aspectes més tècnics del procés: la redacció dels estatuts, el pla de viabilitat i el pla de sostenibilitat d’equips.

Així doncs, gràcies a Ekonomikon i a La Ciutat Invisible, i a La Pera Comunicació, s’han produït els videos en tres accessibilitats diverses: llengua de signes en català, amb subtítols en català i amb audiodescripció.

Si ets una persona interessada en consultar-los, només cal que omplis el següent formulari i si tens qualsevol dubte contactis amb nosaltres.

13 de novembre de 2023
General

Notícies relacionades

Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives de l’economia social i solidària de la Catalunya Central