ateneucooperatiu@gedi.org
General

Unionmusic, nova cooperativa d’organització i gestió d’esdeveniments musicals a Sant Vicenç de Castellet

Unionmusic, nova cooperativa d’organització i gestió d’esdeveniments musicals La cooperativa Unionmusic és un dels projectes acompanyats per l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central durant l’any 2019. Amb seu a Sant Vicenç de Castellet...
Sebastián Ruiz i Raquel Triviño, les dues persones sòcies treballadores d’Unionmusic Agency

Unionmusic, nova cooperativa d’organització i gestió d’esdeveniments musicals

La cooperativa Unionmusic és un dels projectes acompanyats per l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central durant l’any 2019. Amb seu a Sant Vicenç de Castellet (el Bages), però amb activitat arreu del país, Unionmusic ofereix serveis de consulta per l’organització, planificació, preparació i coordinació d’esdeveniments i el servei complet de gestió d’aquests. 

Els dos socis treballadors impulsors de la cooperativa són Raquel Triviño i Sebastián Ruiz. Constituïda l’abril de 2019, expliquen que són cooperativa perquè creuen en els valors que es desprenen d’aquest model: participació voluntària i oberta, autoregulació i gestió democràtica. 

Unionmusic Agency es planteja l’objectiu de fer arribar la música a tothom a través de qualsevol esdeveniment, sense discriminació de cap tipus ja que creuen que «per la música no existeixen fronteres, no hi ha distinció entre sexes, edats, ètnies, idiomes, religions… tots som un». 

Ofereixen tot tipus de serveis relacionats amb esdeveniments on la música hi tingui alguna presència. Ho fan ajudant a organitzar esdeveniments o festes, des del lloguer de l’espai a la planificació de l’acte o l’elecció de proveïdors, fins a la supervisió de l’esdeveniment en sí, resolució de problemes inesperats inclosa. 

En el seu catàleg hi ha des de l’organització, assessorament o participació en festes d’aniversari, casaments o comiats de solters, a jubilacions, graduacions o concerts, també amb un ampli ventall de dj’s específics per a cada tipus d’esdeveniment, amb equip de so inclòs. Pel que fa als espais, van des de sales privades o masies fins i tot a festes en vaixells.

Entre els serveis singulars que ofereixen hi ha els d’organització de festes o esdeveniments per a recaptació de fons. No només concerts, sinó també, si cal, altres tipus d’actes com poden ser curses o subhastes.

8 de gener de 2020
General

Notícies relacionades

Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives de l’economia social i solidària de la Catalunya Central