ateneucooperatiu@gedi.org
General

L’empresa editora de ‘Tot Cursos’ es converteix en cooperativa

L’empresa editora de ‘Tot Cursos’ es converteix en cooperativa L’Ateneu Cooperatiu ha fet l’acompanyament a Activem Cooperativa SCCL en el seu procés de conversió a cooperativa La cooperativa està formada per Míriam Usart i...

L’empresa editora de ‘Tot Cursos’ es converteix en cooperativa

  • L’Ateneu Cooperatiu ha fet l’acompanyament a Activem Cooperativa SCCL en el seu procés de conversió a cooperativa

  • La cooperativa està formada per Míriam Usart i Ricard Farrés, i s’ubica a l’espai de ‘coworking’ LAB de Manlleu

Míram Usart i Ricard Farrés, els dos socis d’Activem Cooperativa a l’espai de ‘coworking’ LAB de Manlleu

Míram Usart i Ricard Farrés eren autònoms quan van crear el projecte Tot Cursos l’any 2016, amb l’objectiu de fer difusió de centres i de cursos de formació a través d’una revista i d’una pàgina web amb el mateix nom. Després de participar en una xerrada sobre cooperativisme, van contactar amb l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i van veure que el model cooperatiu era un model empresarial que encaixava amb la seva manera de treballar i de funcionar. D’aquesta manera, amb la intenció de professionalitzar-se com a empresa i ampliar les seves activitats, van decidir constituir-se en cooperativa.

Activem Cooperativa vol ajudar les empreses a donar-se a conèixer, ja sigui a través de la revista ‘Tot Cursos’ o de la pàgina web. També ofereixen serveis de retolació, cartelleria, impressió de fulls de mà, etc. A més, des de l’any passat organitzen la fira Tot Cursos, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu. En l’edició passada van participar-hi diversos centres educatius d’Osona, amb diferents ofertes formatives, i va ser un espai on cadascú va poder exposar i visibilitzar les seves activitats.

Activem Cooperativa té la seu a l’espai de ‘coworking’ LAB de Manlleu i l’objectiu d’Usart i de Farrés és intercooperar amb altres projectes de l’economia social i solidària del territori.

30 de juliol de 2019
General

Notícies relacionades

Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives de l’economia social i solidària de la Catalunya Central