ateneucooperatiu@gedi.org
Actes

Cardant Cultura fa la seva presentació oficial

Cardant Cultura fa la seva presentació oficial La cooperativa Cardant Cultura ha fet la seva presentació oficial amb una Mostra d’Arts Aèries. El projecte esdevindrà una cooperativa integral que donarà suport a la...

Cardant Cultura fa la seva presentació oficial

La cooperativa Cardant Cultura ha fet la seva presentació oficial amb una Mostra d’Arts Aèries. El projecte esdevindrà una cooperativa integral que donarà suport a la creació cultural en un sentit ampli i a partir de diferents vessants. L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental hem acompanyat el procés.

L’espai que acull Cardant Cultura és Can Grau, antiga fàbrica tèxtil de les Masies de Roda, que ja fa uns mesos que és residència de propostes culturals com ara La Fura dels Baus i Guillermina Brandauer. L’acte, celebrat dissabte 21 de maig a Can Grau, va comptar amb exhibicions d’aquestes dues propostes artístiques, juntament amb les de la companyia Flying Pikmis, ‘L’escombra i la bruixa’ de Montse Galobardes, il·lustració en directe de Toni Ortiz i el concert final de Svalvar.

Les fotos que acompanyen aquest article són de Xevi Vilaregut, de DiP (Disseny integral de Projectes), una de les entitats impulsores del projecte juntament amb Anigami. Cardant Cultura ofereix tres possibilitats de col·laboració, que van des d’associar-se com a persona usuària, promotora o col·laboradora. També es proposa la possibilitat de llogar-hi espais per fer-hi un ús puntual. D’aquesta manera, posen el continent al servei de les persones creadores de contingut, segons indiquen a la seva pàgina web, on també hi ha la programació de les activitats del proper mes de juny.

24 de maig de 2022
Actes

Notícies relacionades

Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives de l’economia social i solidària de la Catalunya Central