Agroalimentari
NOVETAT

Portes obertes a Formatges de Lluçà: D’on ve el que mengem?

Tarda de portes obertes a la formatgeria Formatges de Lluçà, dins el cicle «D’on ve el que mengem?» de visites a projectes agroalimentaris vinculats a l’associació de productors i consumidors Mengem Osona.

Visitarem la formatgeria, situada a la finca Casanova de Lluçà, on elaboren els formatges de cabra i tenen punt de venda directa. Tenen un ramat de cabres propi que viu i pastura a la mateixa finca, en un entorn natural i rural al costat de la formatgeria.

L’activitat està organitzada entre Formatges de Lluçà, Mengem Osona i l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central. L’aforament és limitat.

Data i hora

22 de setembre a les 17:30

Lloc

Casanova de Lluçà

Preu

Gratuït

Més informació d’interès

Altres esdeveniments

NOVETAT
Cursos

Canviem l’escola per canviar el món

Entitats

Formacions per associacions

Acompanyem i enfortim iniciatives col·lectives, cooperatives i altres formes d’autoorganització