ateneucooperatiu@gedi.org
Actes

Presenten la cooperativa Cuidem Lluçanès

Presenten la cooperativa Cuidem Lluçanès Aquest divendres, 26 de gener, es fa la jornada de treball i presentació de la nova cooperativa Cuidem Lluçanès; una cooperativa integral de serveis de neteja, suport a la...

Presenten la cooperativa Cuidem Lluçanès

Aquest divendres, 26 de gener, es fa la jornada de treball i presentació de la nova cooperativa Cuidem Lluçanès; una cooperativa integral de serveis de neteja, suport a la llar i atenció a les persones que viuen al Lluçanès, formada per gent de la comarca i en la creació de la qual ha participat l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central. L’acte es farà a les 6 de la tarda al Consorci del Lluçanès.

Divendres es farà la benvinguda per part del grup impulsor i la presentació de la cooperativa per part dels propis membres; explicaran què és la cooperativa, com s’ha format, quins objectius té, l’estructura, com s’hi pot particpar, quins avantatges té fer-ho i quins serveis ofereix.

A continuació hi ha haurà un torn obert de preguntes per respondre dubtes als assistents i finalment s’obriran taules d’inscripcions per a les persones, empreses o entitats interessades a formar part de la cooperativa com a treballadors, clients del servei o col·laboradors.

L’acte comptarà amb la presència de Josep Vidal, director general d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa de la Generaliat de Catalunya i Isaac Peraire, president del Consorci del Lluçanès.

La cooperativa ha estat organitzada per un grup de persones del Lluçanès amb l’impuls del Consorci del Lluçanès i rep el suport del Departament de Treball de la Generalitat. En la visita de Josep Ginesta, secretari general de Treball de la Generalitat el novembre de 2016, i en posteriors trobades amb Josep Vidal, director general d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa, s’ha destacat i animat a desenvolupar projectes i iniciatives d’economia social i solidària per a fomentar el desenvolupament local i crear oportunitats pel territori.

Segons Isaac Peraire, president del Consorci del Lluçanès, «Cuidem Lluçanès és una bona notícia per a la comarca, sobretot per a les persones emprenedores que s’han ajuntat per fundar aquesta cooperativa, perquè el Lluçanès necessita estratègies conjuntes de treball pel seu desenvolupament i el cooperativisme n’és una de bona i un molt bon exemple». Aquesta nova cooperativa, ha afegit Peraire, «és fruit del treball entre administracions, el Consorci del Lluçanès i el Departament de Treball de la Generalitat, i sobretot gràcies a la capacitat emprenedora de gent del Lluçanès». «Des del Consorci del Lluçanès tenim al voluntat de continuar treballant amb aquesta línia de suport i arrelament de treball a la comarca», ha afegit Peraire.

Qui vulgui col·laborar, formant part de la cooperativa contractant-ne els serveis, pot demanar més informació a cuidemllucanes@gmail.com o als telèfons 616 23 00 75 i 699 23 19 33.

23 de gener de 2018
Actes

Notícies relacionades

Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives de l’economia social i solidària de la Catalunya Central