ateneucooperatiu@gedi.org
Tallers

Portes obertes al Serradet de Barneres

11 de febrer a partir de dos quarts de dotze
  • Organitzem el cicle D’on ve el que mengem? amb Mengem Osona per conèixer des de dins diverses iniciatives agroalimentàries

Organitzem una jornada de portes obertes al ramat agroecològic i formatgeria del Serradet de Barneres pel dissabte 11 de febrer a partir de dos quarts de dotze que s’inclou dins del cicle ‘D’on ve el que mengem?’. La petita granja d’ovelles situada al Mas Barneres, als peus del turó de Puig Agut, a Sant Martí Sescorts (L’Esquirol) fa productes artesans i de qualitat, on la pastura n’és un ingredient molt important, i compta amb formatgeria pròpia.

El Serradet de Barneres forma part de l’associació Mengem Osona, així com El Circell i Mas Corcó, que són els altres dos projectes inclosos en el cicle ‘D’on ve el que mengem?’. La visita a El Circell es va portar a terme al passat mes d’octubre i la visita a Mas Corcó va ser al mes de desembre. Amb aquest cicle de visites, l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i Mengem Osona pretén fomentar la sobirania alimentària, i que tant les persones sòcies de Mengem Osona com la resta de la població sàpiguen d’on ve el que mengen i coneguin les persones que els alimenten. El cicle està organitzat entre Mengem Osona i l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

L’associació de persones productores i consumidores Mengem Osona és una de les entitats promotores de l’Ateneu i, a més, forma part del Cercle Agroalimentari. El Cercle ofereix assessorament expert per crear, consolidar o transformar projectes d’economia social del món agroalimentari.

Les inscripcions estan obertes!

18 de gener de 2023
Tallers

Notícies relacionades

Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives de l’economia social i solidària de la Catalunya Central