ateneucooperatiu@gedi.org
Tallers

Portes obertes Mas Corcó

Coneix des de dins iniciatives agroalimentàries
  • Organitzem el cicle D’on ve el que mengem? amb Mengem Osona per conèixer des de dins diverses iniciatives agroalimentàries
  • Les altres empreses osonenques visitades són El Circell i El Serradet de Barneres

El Cercle Agroalimentari de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i Mengem Osona organitzem una jornada de portes obertes a Mas Corcó Pagesos Forners pel dissabte 17 de desembre, que s’inclou dins del cicle ‘D’on ve el que mengem?’. El projecte situat a la Teuleria de Corcó de Manlleu produeix blat, pa i brioixeria ecològics de màxima qualitat, “un producte local, saludable, bo i a un preu just”, segons detalla l’organització de l’esdeveniment.

Mas Corcó forma part de l’associació Mengem Osona, així com El Circell i El Serradet de Barneres, que són els altres dos projectes inclosos en el cicle ‘D’on ve el que mengem?’. La visita a El Circell es va portar a terme el divendres 7 d’octubre, mentre que el dissabte 11 de febrer tindrà lloc la jornada de portes obertes a la granja d’ovelles amb formatgeria pròpia del Serradet de Barneres.

Amb aquest cicle de visites, l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i Mengem Osona pretenem fomentar la sobirania alimentària, i que tant les persones sòcies de Mengem Osona com la resta de la població sàpiguen d’on ve el que mengen i coneguin les persones que els alimenten. El cicle està organitzat entre Mengem Osona i l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central. 

L’associació de persones productores i consumidores Mengem Osona és una de les entitats promotores de l’Ateneu i, a més, forma part del Cercle Agroalimentari. El Cercle ofereix assessorament expert per crear, consolidar o transformar projectes d’economia social del món agroalimentari.

13 de gener de 2023
Tallers

Notícies relacionades

Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives de l’economia social i solidària de la Catalunya Central