ateneucooperatiu@gedi.org
General

Nou curs gratuït sobre com introduir el cooperativisme a l’aula adreçat a professorat de secundària

Nou curs gratuït sobre com introduir el cooperativisme a l’aula adreçat a professorat de secundària L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central organitza del 2 de febrer al 2 de març un curs gratuït...

Nou curs gratuït sobre com introduir el cooperativisme a l’aula adreçat a professorat de secundària

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central organitza del 2 de febrer al 2 de març un curs gratuït adreçat a professorat de secundària sobre com introduir l’economia social i solidària i el cooperativisme a l’aula. El curs serà online els dimarts de 17.30 a 19.30h, consta de 10 hores de sessions online i 5 de treball individual o grupal.

El curs, titulat «Una altra economia ja existeix! L’economia social i solidària i el cooperativisme a l’aula», parteix de la base que una economia que posa les persones i la vida al centre, no només és possible, sinó que ja existeix. Es tracta de l’economia social i solidària, una proposta de transformació social a través de la democratització de  l’economia, l’autogestió del treball, la priorització de les persones per sobre del capital i les relacions basades en la cooperació i la sostenibilitat de la vida.

L’objectiu del curs és apropar aquesta economia al professorat de secundària, perquè pugui arribar a les aules. Adreçat a professorat de secundària, batxillerat i formació professional, el curs està inclòs al Pla de Formació de Zona del Servei Educatiu del Bages. La formació anirà a càrrec de Laura Muixí i Nil Saladich, de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central. Les sessions tindran un caràcter molt pràctic, dotant als i les partcipants de nombroses propostes per implementar a l’aula i promovent l’intercanvi de coneixement i experiències entre el professorat participant, que es completarà amb altres experiències docents que hem detectat a la Catalunya central.

Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç (del 8 al 19 de gener).

24 de desembre de 2020
General

Notícies relacionades

Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives de l’economia social i solidària de la Catalunya Central