ateneucooperatiu@gedi.org
General

#MésQueMai, compartim coneixement!

#MésQueMai, compartim coneixement! En el marc de la campanya “Més que mai, Ateneus Cooperatius”, una de les línies d’actuació que estem treballant per fer front a la situació d’emergència actual és identificar les...

#MésQueMai, compartim coneixement!

En el marc de la campanya “Més que mai, Ateneus Cooperatius”, una de les línies d’actuació que estem treballant per fer front a la situació d’emergència actual és identificar les noves necessitats formatives dels projectes de l’economia social i solidària i donar-los resposta.

Unes 3.300 persones han participat a les prop de 200 formacions en línia que s’han programat des de l’inici de l’emergència sociosanitària. A la Catalunya Central, en concret, un total de 522 persones han participat en les formacions, siguin en forma de curs o de xerrada que s’han fet utilitizant les eines telemàtiques durant els últimes tres mesos.

Aprofitant l’oportunitat d’utilitzar eines virtuals, els Ateneus Cooperatius sumem tota la nostra oferta formativa perquè tots els projectes d’economia social i solidària, independentment d’allà on es trobin, puguin adquirir les eines i recursos més adients a les seves necessitats.

Així mateix, les formacions volen donar resposta a les necessitats específiques sorgides en aquest context i proposen temàtiques adaptades que permetin a les organitzacions sortir enfortides d’aquesta crisi.

8 de juny de 2020
General

Notícies relacionades

Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives de l’economia social i solidària de la Catalunya Central