ateneucooperatiu@gedi.org
General

L’Ateneu oficialitza l’obertura de punts d’atenció a totes les comarques de la Catalunya Central

L’Ateneu oficialitza l’obertura de punts d’atenció a totes les comarques de la Catalunya Central L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central oficialitza des d’aquest any 2021 el que ja venia sent una realitat de...

L’Ateneu oficialitza l’obertura de punts d’atenció a totes les comarques de la Catalunya Central

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central oficialitza des d’aquest any 2021 el que ja venia sent una realitat de fet des de fa temps, l’obertura de punts d’atenció a totes les comarques de la Catalunya Central. Els punts d’atenció, que mentre durin les mesures de restricció per la Covid-19 seran bàsicament virtuals però igualment de caràcter comarcal, són els punts de trobada de l’Ateneu amb les diferents persones, empreses o administracions interessades en desenvolupar projectes d’economia social i solidària.

Ja des de 2016, quan va engegar l’Ateneu, si bé l’oficina de treball de l’equip tècnic de l’Ateneu ha estat al Palau Firal de Manresa, les persones que en formen part s’han desplaçat a qualsevol indret de la Catalunya Central per fer els acompanyaments i trobades amb persones, entitats i administracions interessades en l’economia social i solidària. Ara, però, arran de la ratificació d’acords amb diferents adminstracions de cada comarca s’oficialitza l’obertura dels punts d’atenció.

Ara mateix els punts d’atenció són els següents:

ANOIA: Consell Comarcal de l’Anoia (Pl. Sant Miquel, 5, Igualada).

BAGES: Ajuntament de Manresa (Palau Firal. C/ Castelladral, 5-7) | Ajuntament de Navàs (Pl. Ajuntament, 8) | Ajuntament de Sallent (Pl. de la Vila, 1) | Ajuntament d’Artés (C/ Barquera, 4).

BERGUEDÀ: Agència de Desenvolupament del Berguedà (Pl. Sant Joan, 16, Berga).

LLUÇANÈS: Consorci del Lluçanès (C. Vell, 3, Santa Creu de Jutglar).

MOIANÈS: Consorci del Moianès (C. de les Joies, 11, Moià).

OSONA: Creacció (C. Dr. Junyent, 1, Vic) | Espai LAB (C. Prior Tarafa, 11, Manlleu) | Mancomunitat La Plana (Sector El Quadro, s/n, Malla).

SOLSONÈS: Agència de Desenvolupament Local Solsona Cardona (Pl. de la Fira, Cardona / C. Llobera, Solsona).

El servei d’assessorament és totalment gratuït i es pot sol·licitar demanant cita prèvia a través d’aquest enllaç: https://serveis.coopcatcentral.cat/project/info/.

18 d'abril de 2021
General

Notícies relacionades

Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives de l’economia social i solidària de la Catalunya Central