ateneucooperatiu@gedi.org
General

Itinerari formatiu per crear i consolidar projectes

Noves càpsules formatives el juny i juliol

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central proposa quatre càpsules formatives durant els mesos de juny i juliol dirigides a persones que volen crear o consolidar un projecte cooperatiu. La primera formació, titulada ‘La cooperativa, un model viable pel nostre projecte?’ tindrà lloc el dilluns 27 de juny i es basarà en nocions bàsiques sobre cooperatives i com poden encaixar amb les iniciatives. En la segona, ‘Com funciona una cooperativa?’ (dimecres 29 de juny), es tractaran temes com la regulació econòmica, fiscal i laboral de les cooperatives, l’organització interna i els estatuts.

Les dues càpsules formatives del juliol seran sobre la gestió col·lectiva, és a dir, el treball en equip, la gestió emocional, la gestió de conflictes i el feedback, i d’opcions de finançament per cooperativesEs portaran a terme el dilluns 4 de juliol i el dimecres 6 de juliol. Totes les formacions es faran en horari de 16 a 18h, són gratuïtes i en format online, i la inscripció es pot portar a terme a través del següent enllaç:

17 de juny de 2022
General

Notícies relacionades

Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives de l’economia social i solidària de la Catalunya Central