ateneucooperatiu@gedi.org
General

Jornada de producció i consum agroecològic a Manresa

Jornada de producció i consum agroecològic a Manresa Coincidint amb la 2a Festa del Tomàquet del Bages, des de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, organitzem el proper dia 25 de juliol a...

Jornada de producció i consum agroecològic a Manresa

Coincidint amb la 2a Festa del Tomàquet del Bages, des de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, organitzem el proper dia 25 de juliol a Manresa una jornada per parlar de producció i consum agroecològic. Hi intentarem donar resposta a algunes preguntes: Quin és el pes de la producció i del consum agroecològic a la Catalunya Central? Quins són els seus punts forts i febles? La jornada pretén ser un punt de trobada de detecció de necessitats i interessos comuns entre persones productores i consumidores.

Ho farem en dues parts. A la primera part,  L’Aresta SCCL presentarà el seu interessant estudi sobre el canvi d’escala en els models de consum agroecològic. A la segona es treballarà en grups específics, un destinat a productors i un altre destinat a consumidors. El grup de treball de productors estarà conduït per Rosa Binimelis del postgrau d’agroecologia de la UVic-UCC i coordinadora de la Xarxa de Municipis per a la Sobirania Alimentària. Pel que fa al grup de consumidors, conduït per Diana Amigó de MerCAT Cooperatiu Ecològic, també serà una reunió del nucli de treball del Supermercat Cooperatiu de Manresa, i servirà per establir metodologia de treball.

La jornada es farà a la sala d’actes del Palau Firal de Manresa entre 2/4 de 4 i 2/4 de 6 de la tarda del dimecres 25 de juliol. Us hi esperem!

Les inscripcions a la jornada es poden fer en aquest enllaç.

6 de juliol de 2018
General

Notícies relacionades

Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives de l’economia social i solidària de la Catalunya Central