ateneucooperatiu@gedi.org
General

Informació sobre les mesures preses pel COVID-19 i les seves afectacions

Informació sobre les mesures preses pel COVID-19 i les seves afectacions Des de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius aquests dies estem treballant per fer arribar la informació de les mesures que es van adoptant...

Informació sobre les mesures preses pel COVID-19 i les seves afectacions

Des de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius aquests dies estem treballant per fer arribar la informació de les mesures que es van adoptant per a fer front a aquest moment de confinament degut a la pandèmia del Covid-19 i les seves afectacions econòmiques i socials.

Per aquest motiu, elaborem un document de recull de les mesures que es van publicant i que n’anem tenint coneixement, conscients que la situació és canviant i que hi ha mesures específiques que encara s’estan treballant i que no han vist la llum. És per això que aquest document serà viu i per tant, procurarem anar-lo actualitzant.

Podeu consultar el document complet en aquest enllaç.

També es pot trobar informació actualitzada sobre el tema en aquest altre enllaç de la Confederació de Cooperatives de Catalunya.

 

19 de març de 2020
General

Notícies relacionades

Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives de l’economia social i solidària de la Catalunya Central