ateneucooperatiu@gedi.org
General

Comprem amb el cor i amb el cap, ara i sempre

Comprem amb el cor i amb el cap, ara i sempre Aquest dijous va acabar la campanya impulsada des de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, l’Ajuntament de Manresa i el Consell Coamrcal...

Comprem amb el cor i amb el cap, ara i sempre

Aquest dijous va acabar la campanya impulsada des de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, l’Ajuntament de Manresa i el Consell Coamrcal del Bages apel·lant a un consum conscient i responsable. La campanya va començar a mitjans de desembre, coincidint amb les dates de compres de Nadal i Reis, i ha tingut continuïtat durant el gener i primers dies de febrer coincidint amb les rebaixes. 

La campanya, duta a terme bàsicament a xarxes, ha difós un seguit de materials gràfics convidant la ciutadania a comprar amb el cor i amb el cap, a plantejar-se preguntes abans de fer l’acció de compra. Per això també s’han aportat un seguit de materials on es destacaven els valors del consum conscient i de les alternatives que des de l’economia social i solidària ja s’ofereixen a grans multinacionals de la venda online com Amazon. 

En uns moments especialment durs per al comerç i la producció sostenible i de proximitat, la campanya ha bsucat la que la ciutadania connecti amb la idea que un consum conscient i raonable és beneficiós per a tothom (per al planeta, pels drets laborals, pel comerç local, i en definitiva, per a totes les persones). També que les persones tenim molt més poder del que es pensa a l’hora de decidir a través del seu consum quin model de societat i d’economia volem. 

Tot seguit enllacem alguns dels continguts que s’han compartit durant la campanya per si algú se’ls ha perdut i els vol recuperar:

5 de febrer de 2021
General

Notícies relacionades

Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives de l’economia social i solidària de la Catalunya Central