ateneucooperatiu@gedi.org
General

Comencem un cicle de vídeos sobre projectes cooperatius d’arreu de Catalunya

Comencem un cicle de vídeos sobre projectes cooperatius d’arreu de Catalunya En el marc del Programa d’Economia Social de la Generalitat, l’Ateneu Cooperatiu comença aquest dilluns la difusió d’una sèrie de vídeos sobre...

Comencem un cicle de vídeos sobre projectes cooperatius d’arreu de Catalunya

En el marc del Programa d’Economia Social de la Generalitat, l’Ateneu Cooperatiu comença aquest dilluns la difusió d’una sèrie de vídeos sobre 12 projectes cooperatius d’arreu del territori que ens permetran destacar i difondre els valors de l’economia social i solidària. La difusió es farà en paral·lel per les diferents xarxes socials dels 14 ateneus cooperatius de Catalunya.

Els vídeos s’agrupen sota el títol de PAISATGES COOPERATIUS i serviran per identificar quatre entorns amb forta personalitat i ben diferenciats l’un de l’altre que ens permetran conèixer i aprofundir en els diferents motius que han dut a diverses empreses de l’economia social a desenvolupar-hi el seu projecte:

  • Paisatge urbà

  • Paisatge rural

  • Paisatge turístic

  • Paisatge industrial / tecnològic

El primer vídeo és sobre la cooperativa Surtdecasa que, a través d’una xarxa de publicacions digitals, fa visible la cultura que té voluntat de transformació social del territori.

4 de novembre de 2019
General

Notícies relacionades

Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives de l’economia social i solidària de la Catalunya Central