ateneucooperatiu@gedi.org
General

Cicle de xerrades ‘Sobirania alimentària com a resposta a la crisi energètica’

Cicle de xerrades ‘Sobirania alimentària com a resposta a la crisi energètica’ El Cercle Agroalimentari de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya ha organitzat un cicle de xerrades per conèixer projectes inspiradors, compartir reptes...

Cicle de xerrades ‘Sobirania alimentària com a resposta a la crisi energètica’

El Cercle Agroalimentari de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya ha organitzat un cicle de xerrades per conèixer projectes inspiradors, compartir reptes actuals i reflexionar sobre estratègies per al futur. Amb el títol ‘Sobirania alimentària com a resposta a la crisi energètica’, les converses giraran al voltant de la producció ramadera, la producció hortícola i la producció extensiva.

Les tres sessions seran virtuals, els dimecres 11, 18 i 25 de maig, en horari de 19 a 20h. Podem alimentar-nos amb una agricultura i ramaderia de proximitat i de baixes necessitats energètiques? Aquesta és una de les preguntes inicials que proposa el cicle.

La primera conversa, sobre producció ramadera, serà el dimecres 11 de maig i comptarà amb el pagès de Prats de Lluçanès Abel Peraire (Soler de n’Hug), Pino Delàs, del projecte empordanenc Llavora i Emma Rojas pastora d’ovelles i esquiladora a Santa Maria d’Oló. La segona conversa, sobre producció hortícola, serà el dimecres 18 de maig i tindrà com a ponents Adrià Solé d’Ecomercaderet (Santa Margarida de Montbui), Eva Carmona del projecte osonenc El Circell i Francesc Xavier de Mas Florentí. La darrera de les sessions girarà al voltant de la producció extensiva, el dimecres 25 de maig. Les persones participants a la conversa seran Francesc Font (Can Font), Pep Bové (Cal Pauet) i Joan Bosch (Biobosch).

4 de maig de 2022
General

Notícies relacionades

Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives de l’economia social i solidària de la Catalunya Central