ateneucooperatiu@gedi.org
General

Berga acollirà la segona trobada de productors agroecològics de la Catalunya Central

Berga acollirà la segona trobada de productors agroecològics de la Catalunya Central L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i la Xarxa per la Sobirania Alimentària de la Catalunya Central, actualment en procés de...
Productes de proximitat de l’Horta de Can Calafell a Manresa

Berga acollirà la segona trobada de productors agroecològics de la Catalunya Central

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i la Xarxa per la Sobirania Alimentària de la Catalunya Central, actualment en procés de construcció, convoquen una segona trobada de productors agroecològics de la Catalunya Central. La trobada serà el dissabte 22 de setembre a les 5 de la tarda a l’Hotel d’Entitats de Berga.

L’objectiu d’aquesta trobada és consensuar punts de debat i de treball a partir de les necessitats i propostes detectades i establir, si s’escau i hi ha voluntat, accions i calendari de treball conjunt. Les entitats organitzadores han fet una convocatòria oberta a totes aquelles persones, entitats i empreses que hi puguin estar interessada alhora que es demana que es faci extensiva a totes les persones productores agroecològiques que es cregui que hi poden tenir interès, encara que no participessin en la primera trobada. En definitiva, l’objectiu és donar continuïtat a la primera trobada que es va fer pel juliol a Manresa, amb motiu de la Festa del Tomàquet del Bages

Per poder fer previsió de l’assistència es demana si es pot confirmar l’assistència clicant en aquest enllaç  abans de divendres 21 de setembre.

Paral·lelament,  durant tot el cap de setmana, l’Ateneu, la Xarxa i l’Agència del Berguedà compartiran estand a la Fira de Santa Tecla, des d’on també es donarà informació a tothom qui hi estigui interessat.

També s’estan preparant preparant altres accions:

– 2 d’octubre: visita a l’obrador de Riudellots de la Selva.

– Cap de setmana del 6 i el 7 d’octubre i amb motiu de la Festa de la Verema d’Artés, una jornada tècnica sobre obradors.

– Cap de setmana 20 i 21 d’octubre i amb motiu de la Fira de la Tardor de Navàs, una jornada sobre distribució i logística.

13 de setembre de 2018
General

Notícies relacionades

Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives de l’economia social i solidària de la Catalunya Central