ateneucooperatiu@gedi.org
General

Acte sobre cooperatives d’habitatge a Vic

Nova data per l’acte sobre cooperatives d’habitatge a Vic Ja hi ha nova data per la taula rodona sobre cooperatives d’habitatge que l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central farem a Vic en col·laboració...

Nova data per l’acte sobre cooperatives d’habitatge a Vic

Ja hi ha nova data per la taula rodona sobre cooperatives d’habitatge que l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central farem a Vic en col·laboració amb el Col·legi d’Arquitectes. L’acte s’havia de fer inicialment el 10 d’octubre passat, però es va suspendre en coincidir amb l’hora de diverses mobilitzacions en defensa de la República.

L’acte, que es farà el 9 de novembre a les 7 de la tarda a la seu del Col·legi d’Arquitectes a Vic (Pl. Bisbe Oliba, 2), també té la col·laboració de l’Ateneu de Vic.

Les dificultats en la provisió d’habitatge dels últims anys, han propiciat l’expansió de models alternatius d’accés a l’habitatge. Les cooperatives d’habitatge en són un bon exemple. Cada cop desperten més interès i grups de persones que busquen un lloc on anar a viure s’estan plantejant de fer-ho a través de la fórmula cooperativa. D’aquí l’organització d’aquest acte on es pretén divulgar com funciona una cooperativa d’habitatges, però també altres fórmules d’accés digne a l’habitatge.

L’acte comptarà amb la participació de Lali Daví, de la Fundació La Dinamo, que promou les cooperatives d’habitatge en cessió d’ús; Dolors Camats, de la Cooperativa Obrera de Viviendas, històrica cooperativa d’El Prat de Llobregat, i Miquel Sitjà, del Col·legi d’Arquitectes.

23 d'octubre de 2017
General

Notícies relacionades

Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives de l’economia social i solidària de la Catalunya Central